Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální forma - OBJEM

23. 10. 2013

Aktuální forma – Objem

dscn2652.jpg

 

 Po dokončení objemového období mě ještě čekají velice náročné etapy - sacharidové vlny a superkompenzace. Nyní mi zbývají necelé 2 týdny do sacharidových vln a necelých 7 týdnů do samotné soutěže. Jelikož jsem spíše ektomorf, mám to jinak poskládané. Jinčí jedinci, už i v nynějším období se zaměřují na striktnější stravu a rýsovací trénink, jenže nadále doháním objem   především na svých slabinách.

 

 V současné době trénuji  max. 2 partie denně, jedné partii se věnuji 30minut, takže jedu  3-4 cviky o 3-4 sériích, mimo jiné do toho zařadím základní objemový cvik a to třeba i 6 sérií. Čili v každém tréninku se snažím daný sval potrápit téměř až do selhání, abych ho vyprovokoval ještě k dalšímu růstu a ke kvalitě...takto vypadá můj vrchol objemu...

 

dscn2647.jpg

 

Moje aktuální váha se pohybuje okolo 81-82 kg na výšku 176 cm. Můj sen by byl mít soutěžní váhu 77kg, což by bylo o 3 poctivá kila více než-li loni...to by byl velký úspěch…Proto v dietě musím pořádně makat a jíst hodně masa.

 

dscn2651.jpg

 

Zde pár fotek, jelikož se jedná o objem, prosím berte s rezervou. Focení probíhalo v den, kdy jsem trénoval nohy, takže jsou zavodněné a nevyniká vysekanost.

 

Autor a budoucí závodník: Martin Háze

 

 

Náhledy fotografií ze složky Aktuální forma - OBJEM